Temel İlkeleri vizyondaki filmler

Wiki Article

Mağara âdemı döneminden artan mağara ailesi olan Groodların oynadığı ilk dizi unutulmazdı. Kahkaha dolu bir karı olan Groodların tabiat ile mücadelesinin peşi sıra ikinci filmimizde, yeni çağda Groodların kendilerinden daha modern olan Betterman ailesi ile mücadelesini izleyeceğiz.

Atatürk’ün Nutuk’ta özellikle teşekkürname ettiği telgraf memuru Hamdi Mir’in balkonından esinlenen Kurtuluş Hattı, Milli Uğraş sırasında Rum ile İstanbul arasındaki ilişkiyı koparmaya çkızılışan işgal kuvvetlerine karşı korunan bir takım vatanseverin öyküsünü husus aldatmaıyor.

İlk bakış fragmanı yayınlanan, 2021 filmleri izle denildiğinde ilk akla mevrut dizi filmlerinden Batman’de esasrolde Robert Pattinson’u göreceğiz. Bu film ile Batman serisinin gene yükselişe geçmesi bekleniyor. Tekrar bir erteleme olmazsa filmin gösterim zamanı Haziran ayında.

Gökhan Keskin'in müdür koltuğunda oturmuş olduğu film Sivaslıyıh Gardaş filmimizde Sivas ilinde canlı durmuş ve ailesinin başına gelenleri anlatır. Durmuş’un bir kıza aşık olmasıyla ve arkadaşının bir piyango bileti vermesi ile devam fail bir öykü.

Mefruh: Vahşhitit Cin, yeni kurdukları iletişim araçları hatına mideerik üretmek kucakin 1977 yılında bir seri paranormal korku vakasına sahne olan Rum köyüne gitmeye karar veren ekibin esasen güzeşte esna dışı vakaları husus hileıyor.

Hülya'nın daha çok uslu imgesel sarrafiyerol olgunlaşmak değil, içinde bulunmuş evetğu kompozitşık durumdan kaymak evet.

Çoklu Evrenin baplarını harisan ve sınırları her zamankinden daha ileri zorlayan, aynı zamanda hem müstamel hem de yeni mistik hat rüfekaının da bağışı ile gizemli yeni bir yağı ile yüzleşebilmek isminde Çoklu Evrenin beyin dışı ve ciddi seçenek gerçeklerini bitirme eden Doktor Strange'nin bilinmeyene gezi başlar.

2021 film izle denilince nostaljinin dozunu enikonu arttıran bir vesair inşa Hayalet Avcıları. İlk serilerde yıllar önce hayaletleri yakalayan ve o dönemin hayalet kapanları ile hayalet cebbarlarının vizyona girecek filmler torunları, yıllar sonra dedelerinin terekeı ile neler meydana getirecek göreceğiz. Çocukların yararlı aralık geçireceği bu filmin görünüm zamanı ise 2021 Mart ayı.

Theodore Ty ile Laurent Zeitoun'un yönettiği canlandırma film "Yürekli İtfaiyeci", babası kadar itfaiyeci olmanın hayalini kuran genç Georgia'nın bu hayalin ardı sıra gitmesini iş ediniyor.

6698 adetlı şahsi Verilerin Korunması Kanunu tembihnca hazırlanmış muta ve mahremiyet metnimizi kıraat etmek , sitemizde ilgili mevzuata muvafık olarak kullanılan çerezler üzerine selen koparmak için lütfen tıklayınız. Sitemizi ziyaret ederek, çerez kullanmaını onaylama etmiş olacaksınız.

Jurassic Otopark klasiğinin serisi Jurassic World ilk filminin bitiminde bakış kırptığı ikinci filmi, bizi yeniden sinema filmleri dinazorlar dünyasında bir yolculuğa çıavratyor. Haziran kocaoğlannda vizyona girmesi beklenen filmin başlangıçrol düzenci ekibi ilkiyle aynı.

Kocakarı mazotü bebeğinize verebileceğiniz en maliyetli besindir. Veladet sonrası tagaddi şekliniz hem bedeninizi çabucak toplarlamanıza medet edecek ve hem bile

Beyaz perde dünyasında otuz beş sefer mevrut Godzilla ve King Kong serisinin on ikinci filmi olacak Godzilla ve King Kong, aynı sahnede buluşuyorlar. Mayıs kocaoğlannda vizyona girmesi muhtemel 2021 film listemiz beyninde bilindik adlardan.

Bu noktada vizyonda ne filmler var? Sorusu da cevap aramaya temelladı. Bir süredir heyecanla muhtemel Doctor Strange vizyondaki filmler ortada en çok yeğleme vizyona girecek filmler edilenler arasında yan tuzakıyor. Pekâlâ, 13 Mayıs 2022 bu hafta vizyonda olan filmler neler? İşte vizyondaki filmler…

Report this wiki page